Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Csirkecomb gombával és zöldborsóval

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

(0)
60 perc
Közepes
Egy újabb variáció a tejszínes csirkére, ezúttal gombával és kurkumával gazdagítva. Ha a család úgy jobban szereti, főzz hozzá egy csomag tésztát és tálald reszelt sajttal megszórva az ételt.

Hozzávalók

6 6 servings

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  csomag
Maggi Ízvarázs Ételízesítő 10 féle zöldséggel
1  csipet
só
3  gerezd
fokhagyma
1  ek
olívaolaj
1  dl
tejszín
1  dl
víz
10  dkg
zöldborsó
1  csipet
feketebors
1  tk
kurkuma
50  dkg
csirke felsőcomb
20  dkg
barna csiperkegomba
1  ek
erős paprika
1  fej
vöröshagyma
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
9.2 g
Energia
206.1 kcal
Zsír
10.8 g
Fehérje
18.2 g
Telített zsírok
2.5 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

60 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A csirkét ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd egy kevés olívaolajjal és a kurkumával jól keverjük össze, tegyük félre.
  • 2. lépés

    5 perc
    Vágjuk apróra a vöröshagymát, zúzzuk össze a fokhagymát és szeleteljük fel a gombát.
  • 3. lépés

    10 perc
    Egy kevés olajon pirítsuk meg mindkét oldalát a húsnak, szedjük ki és tegyük félre.
  • 4. lépés

    5 perc
    Tegyük a serpenyőbe a vöröshagymát és pirítsuk üvegesre.
  • 5. lépés

    4 perc
    Adjuk hozzá a fokhagymát, majd a gombát és pirítsuk tovább 3-4 percig.
  • 6. lépés

    25 perc
    Vegyük le a serpenyőt a hőforrásról, adjuk hozzá a paprikát, jól forgassuk össze. Öntsük fel a vízzel, majd tegyük bele a húst és az Ízvarázst, forraljuk fel, majd pároljuk 20-25 percig.
  • 7. lépés

    5 perc
    Végül adjuk hozzá a zöldborsót és a tejszínt, jól forgassuk össze és pároljuk további öt percig.
  • 8. lépés

    1 perc
    Párolt rizzsel tálaljuk.
Csirkecomb gombával és zöldborsóval

1. lépés 8

A csirkét ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd egy kevés olívaolajjal és a kurkumával jól keverjük össze, tegyük félre.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

2. lépés 8

Vágjuk apróra a vöröshagymát, zúzzuk össze a fokhagymát és szeleteljük fel a gombát.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

3. lépés 8

Egy kevés olajon pirítsuk meg mindkét oldalát a húsnak, szedjük ki és tegyük félre.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

4. lépés 8

Tegyük a serpenyőbe a vöröshagymát és pirítsuk üvegesre.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

5. lépés 8

Adjuk hozzá a fokhagymát, majd a gombát és pirítsuk tovább 3-4 percig.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

6. lépés 8

Vegyük le a serpenyőt a hőforrásról, adjuk hozzá a paprikát, jól forgassuk össze. Öntsük fel a vízzel, majd tegyük bele a húst és az Ízvarázst, forraljuk fel, majd pároljuk 20-25 percig.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

7. lépés 8

Végül adjuk hozzá a zöldborsót és a tejszínt, jól forgassuk össze és pároljuk további öt percig.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

8. lépés 8

Párolt rizzsel tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
14 + 2 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • 300 kcal alatt
  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Családi étkezés
  • Csirke
  • Ebéd
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • gomba
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Magas fehérjetartalmú
  • Pörkölt
  • Sült
  • Tej / krém alap
  • Vacsora
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Tejfölös mártásban sült csirkecombok

    Tejfölös mártásban sült csirkecombok

    70 perc Könnyű
  • Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

    Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

    50 perc Könnyű
  • Rizses hús csirkecombfilével

    Rizses hús csirkecombfilével

    85 perc Könnyű
  • Mustáros csirkecombfilé

    Mustáros csirkecombfilé

    63 perc

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET